Game of Thrones Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. HOW MANY KINGDOMS ARE IN WESTEROS?

Choices:
4
5
6
7

Right Answer:
7

Q 2. WHAT DOES THE PHRASE ‘VALAR MORGHULIS’ MEAN?

Choices:
All men must die.
All men must live.
All men must serve.
I am no one.

Right Answer:
All men must die.

Q 3. WHAT IS THE NAME OF THE DIREWOLF WHO WAS KILLED BECAUSE OF THE ATTACK ON PRINCE JOFFREY?

Choices:
Nymeria
Summer
Lady
Ghost

Right Answer:
Lady

Q 4. COMPLETE THIS NED STARK QUOTE: ‘THE MAN WHO PASSES THE SENTENCE…’

Choices:
‘…should swing the sword.’
‘…should not kill.’
‘…should lead their fellow men.’
‘…should guard the throne.’

Right Answer:
‘…should swing the sword.’

Q 5. NAME THIS CHARACTER.

Choices:
Illyrio Mopatis
Beric Dondarrion
Jorah Mormont
Thoros di Myr

Right Answer:
Beric Dondarrion

Q 6. NAME THIS CHARACTER.

Choices:
Jaime Lannister
Oberyn Martell
Daario Naharis
Petyr Baelish

Right Answer:
Oberyn Martell

Q 7. NAME THIS CHARACTER.

Choices:
Daario Naharis
Gendry
Davos Seaworth
Jaqen H’ghar

Right Answer:
Davos Seaworth

Q 8. WHO IS GENDRY’S FATHER?

Choices:
Ned Stark
Davos Seaworth
Stannis Baratheon
Robert Baratheon

Right Answer:
Robert Baratheon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads