Name This Game of Thrones Sigil Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Targaryen
Stark
Baratheon
Lannister

Right Answer:
Stark

Q 2. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Greyjoy
Glover
Tully
Frey

Right Answer:
Greyjoy

Q 3. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Targaryen
Hornwood
Martell
Baratheon

Right Answer:
Baratheon

Q 4. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Baelish
Royce
Tully
Arryn

Right Answer:
Arryn

Q 5. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Clegane
Mormont
Snow
Dondarrion

Right Answer:
Clegane

Q 6. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Umber
Mormont
Tyrell
Martell

Right Answer:
Martell

Q 7. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Mormont
Clegane
Lannister
Umber

Right Answer:
Mormont

Q 8. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Tully
Tyrell
Martell
Dondarrion

Right Answer:
Tyrell

Q 9. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Tully
Reed
Cerwyn
Baelish

Right Answer:
Baelish

Q 10. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Karstark
Royce
Bolton
Umber

Right Answer:
Karstark

Q 11. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Targaryen
Stark
Mormont
Bolton

Right Answer:
Bolton

Q 12. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Tully
Greyjoy
Tyrell
Bracken

Right Answer:
Tully

Q 13. WHICH HOUSE IS THIS SIGIL FROM?

Choices:
Targaryen
Stark
Lannister
Mormont

Right Answer:
Lannister

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads