Old-School Gamers Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. What company has this as their logo?

Choices:
Atari
X Box
Nintendo
Sega

Right Answer:
Atari

Q 2. The yellow figure in this picture shows which video game star?

Choices:
Mario
Mr. Cool
Sonic
Mr. Pac-Man

Right Answer:
Mr. Pac-Man

Q 3. These pieces are part of which famous game?

Choices:
Tetris
Asteroids
Space Invaders
Mr. Pac Man

Right Answer:
Tetris

Q 4. The green mushroom is good for Mario because it means he gains what?

Choices:
An extra life
Flying power
More money
Invincibility

Right Answer:
An extra life

Q 5. The red mushroom helps Mario because it allows him to…

Choices:
fly
turn into fire
move faster
grow

Right Answer:
grow

Q 6. Which two-dimensional sports game was the first commercially successful video game?

Choices:
Space Invaders
Centipede
Bump ball
Pong

Right Answer:
Pong

Q 7. In the popular 1985 game Paperboy, the player’s aim is to successfully deliver what to subscribers on a bike?

Choices:
Pets
Presents
Paper planes
Newspapers

Right Answer:
Newspapers

Q 8. Which disaster is not available in the original 1989 Sim City?

Choices:
Plane crash
Earthquake
Tornado
Zombie attack

Right Answer:
Zombie attack

Q 9. In which popular and commercially successful game did players have to defeat descending aliens?

Choices:
Martian Madness
Space Invaders
Aliens!
Arkanoid

Right Answer:
Space Invaders

Q 10. Which 1982 video game, awarded “Coin-Operated Game of the Year” was also based on the movie released in that same year?

Choices:
Berzerk
Maniac Miner
Tron
Bomberman

Right Answer:
Tron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads