Spelling Bee Challenge Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. How do you spell this guy’s name?

Choices:
Pog
Pink
Pug
Pig

Right Answer:
Pig

Q 2. What about this beautiful creature’s name?

Choices:
Turtle
Turttel
Turttle
Turtel

Right Answer:
Turtle

Q 3. Something you keep as a memento from a trip is also called a what?

Choices:
Souvenere
Souvenir
Suvenir
Souvenear

Right Answer:
Souvenir

Q 4. If you want to give support to someone, you ___ them.

Choices:
Incourage
Encurage
Incorage
Encourage

Right Answer:
Encourage

Q 5. How do you spell this animal’s name?

Choices:
Elefant
Elifant
Eliphant
Elephant

Right Answer:
Elephant

Q 6. What is this creature called?

Choices:
octopus
octoopus
octoopus
octopuss

Right Answer:
Octopus

Q 7. A delicious red fruit.

Choices:
strayberry
strawbery
strawberry
stewberry

Right Answer:
Strawberry

Q 8. A display of art is called an ________ .

Choices:
exhibittion
exibition
exhibition

Right Answer:
Exhibition

Q 9. This small European country is called _______.

Choices:
Luxemborg
Luxenbourg
Luxemburg
Luxembourg

Right Answer:
Luxembourg

Q 10. A Mexican flatbread is called a _______ ?

Choices:
Torta
Tortilla
Tortilae
Torrtila

Right Answer:
Tortilla

Q 11. Moody is another word for __________ .

Choices:
temporamental
temperamental
temparamental

Right Answer:
Temperamental

Q 12. To destroy something is to ______ it.

Choices:
declare
denounce
demonstrate
demolish

Right Answer:
Demolish

Q 13. A synonym of ‘notify’ is?

Choices:
alert
enliven
conceal
teach

Right Answer:
Alert

Q 14. When someone talks quietly, they ______ .

Choices:
whissper
wisper
wheasper
whisper

Right Answer:
Whisper

Q 15. When something is aggressive or vicious it is ______ .

Choices:
fearse
fierce
feirce
fearis

Right Answer:
Fierce

Q 16. An upright object used to display art.

Choices:
eassel
easele
easel
aesel

Right Answer:
Easel

Q 17. Jimmy and Rose walked with a steady _______ .

Choices:
gate
great
gait
geat

Right Answer:
Gait

Q 18. How do you spell the name of this guy?

Choices:
Meerkat
Meercat
Merkat
Meerkatt

Right Answer:
Meerkat

Q 19. What bursts out of here and grants all your wishes?

Choices:
A genie
A genee
A geenie
A genei

Right Answer:
A genie

Q 20. When a cheese is streaked with blue marks like this, we say it is ______.

Choices:
Vained
Viened
Veiend
Veined

Right Answer:
Veined

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads