The Movie Protagonist Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHO IS THE PROTAGONIST?

Choices:
A. Imperator Furiosa
B. Mad Max Rockatansky
C. Nux
D. Capable

Right Answer:
A. Imperator Furiosa

Q 2. DO YOU KNOW WHO THE PROTAGONIST IS?

Choices:
A. Jack Dawson
B. Margaret Brown
C. Brock Lovett
D. Rose DeWitt Bukater

Right Answer:
D. Rose DeWitt Bukater

Q 3. DO YOU KNOW WHO THE PROTAGONIST IS?

Choices:
A. Trinity
B. Morpheus
C. Agent Smith
D. Neo

Right Answer:
B. Morpheus

Q 4. CAN YOU GUESS WHO THE PROTAGONIST IS?

Choices:
A. Tyler Durden
B. Marla Singer
C. The Narrator
D. Angel Face

Right Answer:
C. The Narrator

Q 5. WHO IS THE PROTAGONIST?

Choices:
C. Benjamin
A. Lt. Dan Taylor
B. Jenny Curran
D. Forrest Gump

Right Answer:
D. Forrest Gump

Q 6. WHO IS THE PROTAGONIST?

Choices:
A. Nemo
B. Dory
C. Gill
D. Marlin

Right Answer:
D. Marlin

Q 7. DO YOU KNOW WHO THE PROTAGONIST IS?

Choices:
A. Will Hunting
B. Gerald Lambeau
C. Sean Maguire
D. Chuckie Sullivan

Right Answer:
B. Gerald Lambeau

Q 8. WHO IS THE PROTAGONIST?

Choices:
A. Tucker
B. Mary Jensen
C. Pat Healy
D. Ted Stroehmann

Right Answer:
D. Ted Stroehmann

One thought on “The Movie Protagonist Quiz Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads