Toughest Video Game Character Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

This Quiz changes the order of questions repeatedly and automatically. Your Quiz have 20 Questions but in this post you will find 25 possible Questions. Just search for the Answer you want and you will find it.

Q 1. WHO IS THIS VIDEO GAME CHARACTER?

Choices:
Princess Plump
Princess Peach
Princess Zelda
Princess Daphne

Right Answer:
Princess Peach

Q 2. ARE YOU FAMILIAR WITH THIS VIDEO GAME CHARACTER?

Choices:
Jill Valentine
Nina Williams
Harley Quinn
Lara Croft

Right Answer:
Lara Croft

Q 3. DO YOU KNOW THIS MOVIE GAME CHARACTER?

Choices:
Yoshi
Pac-Man
Zombies
Kirby

Right Answer:
Pac-Man

Q 4. WHO IS THIS VIDEO GAME CHARACTER?

Choices:
Ittle Dew
Okami
Link
Drifter

Right Answer:
Link

Q 5. WHO IS THIS VIDEO GAME CHARACTER?

Choices:
Squirtle
Jigglypuff
Psyduck
Pikachu

Right Answer:
Pikachu

Q 6. DO YOU KNOW THESE VIDEO GAME CHARACTERS?

Choices:
The Sims
Avakins
Mii
Virtual Families

Right Answer:
The Sims

Q 7. WHO IS THIS VIDEO GAME CHARACTER?

Choices:
Ken
Jin
Hwoarang
Ryu

Right Answer:
Ryu

Q 8. DO YOU KNOW THIS VIDEO GAME CHARACTER?

Choices:
Browser
Donkey Kong
QRight Answer:Bert
King Boo

Right Answer:
Donkey Kong

One thought on “Toughest Video Game Character Quiz Answers

  • January 24, 2020 at 5:50 pm
    Permalink

    Hey very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your I’m happy to find numerous useful info here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads