Can You Pass This Tough Football Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

This Quiz changes the order and the kind of questions repeatedly and automatically. Just search your question and you will find the correct answer (Your Quiz consists of 20 questions while here you will find 25 questions and it includes all possible questions)

Q 1. WHAT WAS THE COUNTRY THAT FIRST PLAYED FOOTBALL?

Choices:
Spain
Argentina
China
Japan

Right Answer:
China

Q 2. CAN YOU NAME THE COUNTRY THAT HOSTED THE FIRST WORLD CUP??

Choices:
Brazil
Uruguay
Argentina
Chile

Right Answer:
Uruguay

Q 3. DO YOU KNOW THE NAME OF THIS ORGANIZATION?

Choices:
Federación Internacional de Fútbol Asociación
Asian Football Confederation
Union of European Football Associations
National Football League

Right Answer:
Federación Internacional de Fútbol Asociación

Q 4. HOW MANY PLAYERS ARE THERE IN A TEAM?

Choices:
11
12
15
20

Right Answer:
11

Q 5. WHAT IS THIS PLAYER POSITION?

Choices:
Point Guard
Winger
Sweeper
Goalkeeper

Right Answer:
Goalkeeper

Q 6. WHAT IS THIS MAJOR SPORTING EVENT?

Choices:
Olympics
Superbowl
World Cup
World Series

Right Answer:
World Cup

Q 7. WHAT IS THIS MOVE CALLED?

Choices:
Corner Kick
Goal Kick
Bicycle Kick
Direct Free Kick

Right Answer:
Bicycle Kick

Q 8. DO YOU KNOW THIS FOOTBALL TRADITION?

Choices:
Retired Squad Number
Most Valuable Player Award
Laureus World Sportsman of the Year Award
Athlete of the Year

Right Answer:
Retired Squad Number

One thought on “Can You Pass This Tough Football Quiz Answers

  • January 29, 2020 at 4:27 pm
    Permalink

    What’s up to every one, as I am in fact eager of reading this web site’s post to be updated regularly. It includes nice stuff.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads