Free IQ Test Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. One of the following cities is different from the others. Which one is it?

Choices:
London
Madrid
Berlin
Detroit

Right Answer:
Detroit

Q 2. A – D – G – J – can you continue this pattern?

Choices:
M
L
O
K

Right Answer:
M

Q 3. Which of these words has a meaning most similar to ‘frustrated’?

Choices:
Clingy
Thwarted
Bossy
Aloof

Right Answer:
Thwarted

Q 4. A crib is to a baby as a nest is to a…?

Choices:
Chick
Squirrel
Marten
Bat

Right Answer:
Chick

Q 5. Which of these words has a meaning similar to ‘hungry’?

Choices:
Astute
Ravenous
Prudent
Enraged

Right Answer:
Ravenous

Q 6. Can you work out what the next number in the pattern should be? 4 – 6 – 9 – 6 – 14 – 6 –

Choices:
21
11
17
19

Right Answer:
19

Q 7. Can you complete this series? Dutch – Gaelic – Arabic – Finnish –

Choices:
Italian
Ethnology
Language
Dialect

Right Answer:
Italian

Q 8. What would you get if you added up all the odd numbers between 1 and 7, (inclusive)?

Choices:
22
13
12
16

Right Answer:
16

Q 9. Do three of the following numbers add up to 12? 1 – 6 – 7 – 3 – 2

Choices:
Yes
No

Right Answer:
Yes

Q 10. Today is Wednesday – what day will it be four days from yesterday?

Choices:
Sunday
Monday
Friday
Saturday

Right Answer:
Saturday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads