Free IQ Test Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Earn Money Answering Surveys

Q 11. 56 : 28 as 122 : ?

Choices:
84
32
61
54

Right Answer:
61

Q 12. There are five apples and you take three away. How many apples do you have?

Choices:
8
5
3
2

Right Answer:
3

Q 13. If DEER becomes 45518, what does 25118 become?

Choices:
PIG
BAT
HORSE
BEAR

Right Answer:
BEAR

Q 14. A merchant buys a shipment of spices for $76 and then sells it for $100. For each sack of spices, he gains a profit of $2. How many sacks did he sell?

Choices:
5
8
12
10

Right Answer:
12

Q 15. 12 is to 6 as 8 is to:

Choices:
-2
4
1
6

Right Answer:
4

Q 16. Which shape comes next in the series?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 17. Which shape fits in the box?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 18. Which line fits in the missing box?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 19. Which box comes next in the sequence?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 20. Which shape comes next in this series?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads