The Star Wars Quiz 2 answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. They are the guardians of peace and justice, always fighting the dark side of the Force. What are they called?

Choices:
Yoda Fighters
Jedi Knights
Yogi Monks
Yeti Chasers

Right Answer:
Jedi Knights

Q 2. This small, white and blue tin can became one of the most famous robots in the history of cinema. What is his designation?

Choices:
AC/DC
R2D2
B-4
K-9

Right Answer:
R2D2

Q 3. Darth Vader is undisputedly the ultimate movie villain. Which organization pays his salary?

Choices:
The Cylon Alliance
The Galactic Empire
The House Atreides
The United Federation of Planets

Right Answer:
The Galactic Empire

Q 4. Which super weapon was the size of a small moon and could destroy entire planets?

Choices:
TIE-Fighter
Star Destroyer
AT-AT
Death Star

Right Answer:
Death Star

Q 5. Wise he is. Respect for proper word order he has not. Luke he teaches. Who he is?

Choices:
Qui-Gon Jinn
Palpatine
Yoda
Jabba

Right Answer:
Yoda

Q 6. Can you name this spacecraft?

Choices:
A-wing Fighter
B-wing Fighter
X-wing Fighter
Y-wing Starfighter

Right Answer:
X-wing Fighter

Q 7. What is the name of Anakin Skywalker’s love interest, played by Natalie Portman?

Choices:
Sola Naberrie
Jessika Testor Pava
Sabé
Padmé Amidala

Right Answer:
Padmé Amidala

Q 8. Luke, Leia, Han and Obi-Wan – they were our childhood heroes. But there is one particular alien who is so unpopular that he is considered one of the worst characters in cinematic history. What is his name?

Choices:
Jar Jar Binks
Max Rebo
Jango Fett
Wedge Antilles

Right Answer:
Jar Jar Binks

Q 9. Which well-known director is the creator of Star Wars?

Choices:
JJ Abrams
Walt Disney
George Lucas
Steven Spielberg

Right Answer:
George Lucas

Q 10. A swashbuckling smuggler, Han Solo, pilots the fastest ship of the galaxy. What is the name of this racy piece of junk?

Choices:
Jupiter 2
Battlestar Galactica
USS Discovery
Millennium Falcon

Right Answer:
Millennium Falcon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads