Who’s That Pokemon Quiz 2 Answers

Q 1. WHO IS THIS POKEMON?

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Choices:
Vileplume
Kabuto
Venasaur
Gloom

Right Answer:
Venasaur

Q 2. CAN YOU GUESS THE POKEMON?

Choices:
Eevee
Raticate
Wartortle
Pikachu

Right Answer:
Pikachu

Q 3. CAN YOU NAME THIS POKEMON?

Choices:
Cutiefly
Pidgeot
Venomoth
Butterfree

Right Answer:
Butterfree

Q 4. WHO IS THIS POKEMON?

Choices:
Weedle
Beedrill
Ekans
Dragonair

Right Answer:
Weedle

Q 5. CAN YOU GUESS THIS POKEMON?

Choices:
Krabby
Beedrill
Zubat
Scyther

Right Answer:
Beedrill

Q 6. CAN YOU GUESS THE POKEMON?

Choices:
Nidoran
Bulbasaur
Sandshrew
Rattata

Right Answer:
Rattata

Q 7. WHO IS THIS POKEMON?

Choices:
Pidgeotto
Doduo
Spearow
Articuno

Right Answer:
Spearow

Q 8. CAN YOU NAME THIS POKEMON?

Choices:
Onix
Ekans
Arbok
Gyarados

Right Answer:
Arbok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads