A Food Quiz You Will Relish Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Identify this fried food

Choices:
Fried mushrooms
Goulash
Tempura
Donut

Right Answer:
Donut

Q 2. Identify these

Choices:
French fries
Corn Dog
Rouladen
Onion Rings

Right Answer:
Corn Dog

Q 3. Name this Native American preparation

Choices:
Corn Fritters
Barley
Crab Rangoon
Tetrazzini

Right Answer:
Corn Fritters

Q 4. Name this extremely popular and mouth-watering fried delicacy

Choices:
Egg rolls
Sopapillas
Deviled eggs
Chicken fingers

Right Answer:
Chicken fingers

Q 5. Name this popular delicacy

Choices:
Poutine
Tortilla Chips
Spring Rolls
Baked Potatoes

Right Answer:
Spring Rolls

Q 6. Where would you find “mole poblano”?

Choices:
Ghana
Russia
Mexico
Albania

Right Answer:
Mexico

Q 7. Gruyere Cheese is associated with which country?

Choices:
Botswana
Switzerland
Venezuala
Sweden

Right Answer:
Switzerland

Q 8. Can you name this delicacy also known as Toadstools?

Choices:
Fried Potatoes
Fried Mushrooms
Deviled Eggs
Butter Cookies

Right Answer:
Fried Mushrooms

Q 9. Which is this popular New Orleans delicacy?

Choices:
Rouladen
Butter cookies
Beignets
Palafel

Right Answer:
Beignets

Q 10. This is one of the most popular delicacies in the world

Choices:
Jerky
Chicken Fried Steak
Rouladen
Meatloaf

Right Answer:
Chicken Fried Steak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads