A Geography Quiz For All Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which of the following is the longest river in the U.S.?

Choices:
Missouri
Colorado
Yukon
Mississippi

Right Answer:
Missouri

Q 2. The Gobi desert is in which country?

Choices:
Saudi Arabia
India
China-Mongolia
Turkey

Right Answer:
China-Mongolia

Q 3. Which of these cities is not in Europe?

Choices:
Ankara
Tirana
Moscow
Vienna

Right Answer:
Ankara

Q 4. The United Kingdom is comprised of how many countries?

Choices:
6
5
4
8

Right Answer:
4

Q 5. Which of the following is not part of the Great Lakes?

Choices:
Superior
Winnipeg
Ontario
Huron

Right Answer:
Winnipeg

Q 6. Which of the following is not a Native American tribe?

Choices:
Comanche
Apache
Matabele
Cherokee

Right Answer:
Matabele

Q 7. The capital city of Chad is?

Choices:
Freetown
N’Djamena
Bamako
Ouagadougou

Right Answer:
N’Djamena

Q 8. The city of Clearwater is in which state?

Choices:
Kansas
California
Maine
Florida

Right Answer:
Florida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads