Can you guess all of these Celebrities Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. She’s been in the news biz for years. Who is she?

Choices:
Diane Sawyer
Megyn Kelly
Barbara Walters
Katie Couric

Right Answer:
Katie Couric

Q 2. Now that she has a whole new look do you still recognize her?

Choices:
Zooey Deschanel
Taylor Swift
Katy Perry
Pink

Right Answer:
Katy Perry

Q 3. His dad was considered super hot back in the day. Who is he?

Choices:
Robin Thicke
Scott Eastwood
Max Irons
Alexander Skarsgard

Right Answer:
Scott Eastwood

Q 4. Kim Kardashian became famous because she cleaned her closet. What’s her name?

Choices:
Paris Hilton
Nicole Richie
Mandy Moore
Tori Spelling

Right Answer:
Paris Hilton

Q 5. If you watch a movie based on his books you might see him in a small role. Which famous author is he?

Choices:
James Patterson
Alfred Hitchcock
Stephen King
Nicholas Sparks

Right Answer:
Stephen King

Q 6. Who is this world leader?

Choices:
Margaret Thatcher
Ann Richards
Sarah Palin
Angela Merkel

Right Answer:
Angela Merkel

Q 7. He’s a famous chef in the US and UK. What’s his name?

Choices:
Emeril Lagasse
Gordon Ramsay
Bobby Flay
Anthony Bourdain

Right Answer:
Gordon Ramsay

Q 8. Who is this music producer?

Choices:
Jamie Kennedy
James Kennedy
Skrillex
Trent Reznor

Right Answer:
James Kennedy

Q 9. She’s one of America’s most iconic actresses. Who is she?

Choices:
Angela Lansbury
Diane Lane
Sigourney Weaver
Meryl Streep

Right Answer:
Meryl Streep

Q 10. Some people still tear up a little when they think of him as Sir. Who is he?

Choices:
Denzel Washington
Sidney Poitier
Samuel L. Jackson
Morgan Freeman

Right Answer:
Sidney Poitier

2 thoughts on “Can you guess all of these Celebrities Quiz Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads