Can You Identify These Disney Films? Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. From which movie is this?

Choices:
Melody Time
Treasure Planet
Treasure of Matecumbe
Treasure Island

Right Answer:
Treasure Planet

Q 2. Name the Disney movie

Choices:
The Jungle Book
Jungle 2 Jungle
Bambi
The Rescuers

Right Answer:
Bambi

Q 3. Which Disney Movie is this?

Choices:
The Mighty Ducks
Ducktales the Movie
The Greatest Game Ever Played
The Million Dollar Duck

Right Answer:
The Mighty Ducks

Q 4. Name the movie from which this scene is

Choices:
Tangled
The Princess Diaries
The Princess and the Frog
Ice Princess

Right Answer:
Tangled

Q 5. Identify the movie from the scene

Choices:
Mr. Magoo
Flubber
RocketMan
The Rookie

Right Answer:
Flubber

Q 6. Which Disney movie is this?

Choices:
Walt & El Grupo
Frank & Ollie
Flora & Ulysses
Lilo & Stitch

Right Answer:
Lilo & Stitch

Q 7. Name the movie from the image

Choices:
Muppet Treasure Island
The Muppet Christmas Carol
Muppets Most Wanted
The Muppets

Right Answer:
Muppet Treasure Island

Q 8. Name the Disney movie here?

Choices:
Air Bud
The Incredibles
Maleficent: Mistress of Evil
Bon Voyage!

Right Answer:
The Incredibles

Q 9. Identify the movie from the scene

Choices:
Dumbo
Savage Sam
Peter Pan
The Water Man

Right Answer:
Dumbo

Q 10. What Disney movie is this from?

Choices:
Shipwrecked
The Rescuers Down Under
The Little Mermaid
Bon Voyage!

Right Answer:
Shipwrecked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads