Can You Identify This U.S. State By Its Shape? Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

Utah
New York
Ohio
Colorado

Right Answer:
Utah

Q 2. WHAT IS THIS STATE?

Choices:

Nevada
Colorado
New Mexico
Utah

Right Answer:
Colorado

Q 3. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

Florida
New York
Hawaii
Delaware

Right Answer:
Florida

Q 4. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

Delaware
Kentucky
Nevada
New Mexico

Right Answer:
New Mexico

Q 5. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

California
Alabama
Florida
Maryland

Right Answer:
Maryland

Q 6. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

South Dakota
New York
Nebraska
Kansas

Right Answer:
New York

Q 7. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

North Dakota
Iowa
Ohio
Alaska

Right Answer:
Alaska

Q 8. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

Arizona
New Hampshire
Connecticut
Oregon

Right Answer:
Connecticut

Q 9. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

Ohio
Oregon
Vermont
Utah

Right Answer:
Ohio

Q 10. WHAT STATE IS THIS?

Choices:

Mississippi
New Hampshire
West Virginia
Nebraska

Right Answer:
West Virginia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads