Choose The Right Synonym Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. CHOOSE THE SYNONYM.
trepidation

Choices:

excitement
apprehension
calmness
confidence

Right Answer:
apprehension

Q 2. CHOOSE THE SYNONYM.
germinate

Choices:

bacteria
shrink
cease
grow

Right Answer:
grow

Q 3. CHOOSE THE SYNONYM.
redundant

Choices:

repetitive
restricted
essential
simple

Right Answer:
repetitive

Q 4. CHOOSE THE SYNONYM.
flabbergasted

Choices:

bored
unaffected
intelligent
stunned

Right Answer:
stunned

Q 5. CHOOSE THE SYNONYM.
chivalrous

Choices:

cowardly
treacherous
uneducated
courteous

Right Answer:
courteous

Q 6. CHOOSE THE SYNONYM.
indolent

Choices:

retain
puny
lazy
fancy

Right Answer:
lazy

Q 7. CHOOSE THE SYNONYM.
temperamental

Choices:

hot
silent
moody
queer

Right Answer:
moody

Q 8. CHOOSE THE SYNONYM.
melancholy

Choices:

miserable
meditate
reflect
blissful

Right Answer:
miserable

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads