General Knowledge Quiz You Can Easily Crack Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. In which of the following rivers is the Piranha most found?

Choices:
Amazon
Mississipi
Danube
Nile

Right Answer:
Amazon

Q 2. How many dots are on one six-sided die?

Choices:
14
19
16
21

Right Answer:
21

Q 3. Paleontologists study one of the following things?

Choices:
Lost civilizations
Animals
Fossils
Plants

Right Answer:
Fossils

Q 4. N’Djamena is the capital of which country?

Choices:
Malawi
Burundi
Tunisia
Chad

Right Answer:
Chad

Q 5. The following chess piece cannot move in a straight line?

Choices:
Bishop
Knight
Rook
King

Right Answer:
Knight

Q 6. Which of the following is not a Michael Jackson song?

Choices:
Remember The Time
Smooth Criminal
Money for Nothing
Earth Song

Right Answer:
Money for Nothing

Q 7. Where is Mount Everest located?

Choices:
Nepal
On the Tibet-Nepal border
On the Pakistan-China border
India

Right Answer:
On the Tibet-Nepal border

Q 8. The term “beamer” is used in the sport of?

Choices:
Chess
Hockey
Football
Cricket

Right Answer:
Cricket

Q 9. A paper written in one own’s handwriting is called?

Choices:
Transcript
Script
Manuscript
Scroll

Right Answer:
Manuscript

Q 10. The outer layer of the earth is called?

Choices:
Crust
Core
Mantle
Outer core

Right Answer:
Crust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads