Identify The Creatures In The Images Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which cute animal is this?

Choices:
Kangaroo
Koala
Opossum
Kangaroo

Right Answer:
Koala

Q 2. Which timid looking creature is this?

Choices:
Hamster
Rodent
Beaver
Guinea Pig

Right Answer:
Guinea Pig

Q 3. Name this greenish bird

Choices:
Parakeet
Conure
Cockatoo
Cockatiel

Right Answer:
Parakeet

Q 4. Identify this gross looking marine creature

Choices:
Whiting
Sunfish
Angler fish
Bass

Right Answer:
Sunfish

Q 5. Name this multi-colored flightless bird

Choices:
Cassowary
Emu
Peacock
Ostrich

Right Answer:
Cassowary

Q 6. Which majestic looking bird is this?

Choices:
Falcon
Bald Eagle
Golden Eagle
Osprey

Right Answer:
Bald Eagle

Q 7. Identify this lazy animal

Choices:
Giant Panda
Sloth
Tree Pangolin
Walrus

Right Answer:
Sloth

Q 8. Which mouse-faced creature is this?

Choices:
Mongoose
Beaver
Fox
Raccoon

Right Answer:
Raccoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads