The Famous Silhouettes Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHO IS THIS FAMOUS PERSONALITY?

Choices:
Thomas Edison
Nikola Tesla
Stephen Hawking
Albert Einstein

Right Answer:
Albert Einstein

Q 2. WHO IS THIS FAMOUS CELEBRITY?

Choices:
John Lennon
Elvis Presley
Jim Morrison
Mick Jagger

Right Answer:
Elvis Presley

Q 3. DO YOU RECOGNIZE THIS FAMOUS PERSON?

Choices:
George Washington
John Quincy Adams
Ulysses Grant
Thomas Jefferson

Right Answer:
George Washington

Q 4. CAN YOU GUESS WHO THIS CELEBRITY IS?

Choices:
Grace Kelly
Audrey Hepburn
Lucille Ball
Sophia Loren

Right Answer:
Audrey Hepburn

Q 5. CAN YOU NAME THIS CELEBRITY?

Choices:
Charlie Chaplin
Max Linder
Harold Lloyd
Buster Keaton

Right Answer:
Charlie Chaplin

Q 6. WHO IS THIS CELEBRITY?

Choices:
Jackie Chan
Donnie Yen
Jet Li
Bruce Lee

Right Answer:
Bruce Lee

Q 7. DO YOU KNOW WHO THIS FAMOUS PERSON IS?

Choices:
Theodore Roosevelt
Thomas Jefferson
Benjamin Franklin
Abraham Lincoln

Right Answer:
Abraham Lincoln

Q 8. DO YOU RECOGNIZE THIS CELEBRITY?

Choices:
Robin Wright
Carrie Fisher
Drew Barrymore
Natalie Portman

Right Answer:
Carrie Fisher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads