The Gadgets Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH ONE IS A DIGITAL CAMERA?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 2. WHICH ONE IS THE DYNATAC?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 3. WHICH ONE IS THE IPOD?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 4. WHICH ONE IS THE GAMEBOY?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 5. WHICH ONE IS A TALKBOY?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 6. WHICH ONE IS THE PALM PILOT?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 7. WHICH ONE IS A PAGER?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. WHICH ONE IS THE STARTAC?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads