The Iconic Movie Lines Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT MOVIE DID THIS LINE COME FROM?

Choices:
Labyrinth, 1986
Wizard of Oz, 1939
Into the Woods, 2014
The BFG, 2016

Right Answer:
Wizard of Oz, 1939

Q 2. CAN YOU GUESS WHAT MOVIE THIS LINE WAS FROM?

Choices:
Allied, 2016
Citizen Kane, 1941
Schindler’s List, 1993
Casablanca, 1942

Right Answer:
Casablanca, 1942

Q 3. CAN YOU GUESS THE MOVIE?

Choices:
Jerry Maguire, 1996
The Longest Yard, 1974
Talladega Night, 2006
The Color of Money, 1986

Right Answer:
Jerry Maguire, 1996

Q 4. DO YOU KNOW THE MOVIE WHERE THIS LINE WAS FROM?

Choices:
The Hobbit: The Desolation of Smaug, 2013
Lord of the Rings: The Two Towers, 2002
The Empire Strike Back, 1980
Indiana Jones and the Temple of Doom, 1984

Right Answer:
Lord of the Rings: The Two Towers, 2002

Q 5. CAN YOU NAME THE MOVIE FROM THIS FAMOUS LINE?

Choices:
Rules of Engagement, 2000
Primal Fear, 1996
To Kill A Mockingbird, 1962
A Few Good Men, 1992

Right Answer:
A Few Good Men, 1992

Q 6. WHAT MOVIE DID THIS LINE COME FROM?

Choices:
A.I. Artificial Intelligence, 2001
Total Recall, 1990
Terminator, 1984
Robocop, 1987

Right Answer:
Terminator, 1984

Q 7. DO YOU KNOW THE MOVIE?

Choices:
The Shining, 1980
Pet Sematary, 1989
Psycho, 1960
A Nightmare on Elm Street, 1984

Right Answer:
The Shining, 1980

Q 8. DO YOU KNOW THE MOVIE WHERE THIS LINE WAS FROM?

Choices:
Buzz Lightyear of Star Command, 2000
Cars, 2006
Toy Story, 1995
Inside Out, 2015

Right Answer:
Toy Story, 1995

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads