Can You Find the Unicorn? Quiz 3 Answers

This Quiz have 5 versions : Version1 Version2 Version4 Version5

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Try Version4: Can You Find the Unicorn? Quiz Videofacts 4

Q 1. Welcome to the magical forest! Watch for the squirrels, they like to throw acorns at newcomers. In the meantime, can you find the unicorn?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Try Version4: Can You Find the Unicorn? Quiz Videofacts 4

Q 2. What are they all staring at? Find the unicorn and run before they do something creepy.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 3. Hmm… there is something very weird about this forest. Can you see where the unicorn is hiding?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 4. Here comes the chaos… Our unicorn loves it! Where is he?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 5. Mind your step… and don’t eat the berries! Can you see where the unicorn is hiding?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. What about here? Where is the unicorn?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 7. Can you see where the unicorn is hiding in this picture?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. Stardust the unicorn, covered a distance of 50 miles on his first trip to the forest. On a later trip he travelled 300 miles while going three times as fast. His new time compared with the old time was:

Choices:

the same
twice as much
a third as much
three times as much

Right Answer:
twice as much

Q 9. The unicorns: Stardust, Umo, Windthorn and Highflyer are enjoying themselves playing in the forest. They notice 8 spiders in the tree, 5 cockroaches, 7 bees, 3 deer, 4 cows and a pair of antlers behind a bush. How many legs do all the numbered creatures amount to all together?

Choices:

188
156
162
170

Right Answer:
156

Q 10. Sparkles the unicorn is in the forest. She is helping herself to a nice big juicy apple. The monkey grabs the apple out of her mouth and starts to eat it. Sparkles notices that there are 18 pairs of eyes staring at the monkey. Based on the information you have been given, how many animals are in the forest in this moment?

Choices:

10
11
16
20

Right Answer:
11

This Quiz have 5 versions : Version1 Version2 Version4 Version5

2 thoughts on “Can You Find the Unicorn? Quiz 3 Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads