Can You Guess The Right Logo? Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 3. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 4. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 5. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 6. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 7. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 8. WHICH ONE IS THE CORRECT LOGO?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads