Can You Identify These Common Animals? Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

This Quiz changes the order of Questions repeatedly and automatically. Just search for your Answer and you will find it.

Try Updated Version: Can You Identify These Common Animals? QuizDiva

Q 1. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Blue Whale
Bottlenose Dolphin
Great White Shark
Killer Whale

Right Answer:
Bottlenose Dolphin

Try Updated Version: Can You Identify These Common Animals? QuizDiva

Q 2. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Turkey
Parrot
Pheasant
Peacock

Right Answer:
Peacock

Q 3. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Raccoon
Rat
Squirrel
Koala

Right Answer:
Squirrel

Q 4. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Marlin
Clownfish
Goldfish
Angelfish

Right Answer:
Clownfish

Q 5. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Hedgehog
Porcupine
Raccoon
Anteater

Right Answer:
Hedgehog

Q 6. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Coyote
Wolf
Hound
Hyena

Right Answer:
Hyena

Q 7. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Raccoon
Mouse
Skunk
Squirrel

Right Answer:
Skunk

Q 8. WHAT ANIMAL IS THIS?

Choices:
Macaw
Parrot
Cockatoo
Bluebird

Right Answer:
Macaw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads