Can you pass this maths quiz? Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start with an easy one. Can you find the correct solution?

Choices:

4
8
12
16

Right Answer:
4

Q 2. How about this equation?

Choices:

3
9
12
15

Right Answer:
9

Q 3. Let’s try some subtraction!

Choices:

50
100
150
200

Right Answer:
50

Q 4. Can you solve this equation?

Choices:

1
13
19
16

Right Answer:
16

Q 5. Double 15 and what do you get?

Choices:

20
30
40
50

Right Answer:
30

Q 6. Can you find the correct solution?

Choices:

1
2
11
12

Right Answer:
1

Q 7. What about this one?

Choices:

23
27
29
25

Right Answer:
25

Q 8. Can you solve this multiplication?

Choices:

72
88
80
64

Right Answer:
64

Q 9. Do you know the answer?

Choices:

42
30
16
36

Right Answer:
36

Q 10. What’s the correct solution?

Choices:

43
23
333
33

Right Answer:
33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads