Car Models You Can Easily Name Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which model is this cute car?

Choices:
Dacia Duster
Audi Q8
Audi 6
Volkswagen Golf

Right Answer:
Volkswagen Golf

Q 2. Name this grey-colored beauty

Choices:
Citreon C3
Seat Ibiza
Lexus UX
Honda Jazz

Right Answer:
Lexus UX

Q 3. Identify this compact one

Choices:
Renault Scenic
Opel Insignia
Ford Mondeo
Kia Sorento

Right Answer:
Renault Scenic

Q 4. Can you name this white beauty?

Choices:
Ford Edge
Suzuki Vitara
BMW 4-Series
Citroen C4 Cactus

Right Answer:
Citroen C4 Cactus

Q 5. Identify this classic beast

Choices:
Toyota Yaris
Jaguar XF
Nissan Qashqai
Volkswagen Tiguan

Right Answer:
Jaguar XF

Q 6. Name this elegant looking automobile

Choices:
Mitsubishi Duster
Volvo S90 (V90)
Opel Insignia
Ford Kuga

Right Answer:
Volvo S90 (V90)

Q 7. Which petite little beauty is this?

Choices:
Kia Soul
Mazda 3
Fiat 500
Nissan Versa

Right Answer:
Fiat 500

Q 8. Identify this well-toned machine

Choices:
Peugeot 308
Land Rover Discovery
BMW 4
Kia Stinger

Right Answer:
Peugeot 308

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads