Identify These Well Known Cities Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. This city is considered the power center of the European continent

Choices:
Zurich
Paris
Frankfurt
London

Right Answer:
London

Q 2. This US city is a magnet to people all over the world

Choices:
Chicago
Los Angeles
Vancouver
New York

Right Answer:
New York

Q 3. This US city is known for its great gambling joints

Choices:
Des Moines
Kentucky
Reno
Las Vegas

Right Answer:
Las Vegas

Q 4. Identify this historic city of the Roman empire

Choices:
Turin
Milan
Rome
Florence

Right Answer:
Rome

Q 5. Identify this city once divided by a very famous wall

Choices:
Berlin
Warsaw
Athens
Prague

Right Answer:
Berlin

Q 6. This Australian city is one of the jewels of the Southern Hemisphere

Choices:
Melbourne
Hobart
Sydney
Melbourne

Right Answer:
Sydney

Q 7. This great American city is also called the “Windy City”

Choices:
Houston
Atlanta
Chicago
New York

Right Answer:
Chicago

Q 8. This Chinese city is among the most populous in the world

Choices:
Singapore
Beijing
Mumbai
Tokyo

Right Answer:
Beijing

Q 9. Name this ancient and great metropolis on the banks of the river Nile

Choices:
Harare
Cairo
Nairobi
Cape Town

Right Answer:
Cairo

Q 10. This city is more known for its great beaches

Choices:
Miami
Chicago
Seattle
Houston

Right Answer:
Miami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads