Name This Superhero From An Extreme Closeup Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Aquaman
Superman
Flash
Thor

Right Answer:
Thor

Q 2. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Thor
Punisher
Wolverine
Magneto

Right Answer:
Wolverine

Q 3. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Spider-Man
Deadpool
Iron Man
Flash

Right Answer:
Deadpool

Q 4. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Flash
Thor
Shazam
Mr. Incredible

Right Answer:
Shazam

Q 5. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Green Lantern
Hulk
Mr. Fantastic
Green Arrow

Right Answer:
Green Lantern

Q 6. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Black Panther
Thanos
Captain America
Batman

Right Answer:
Batman

Q 7. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Captain Marvel
Black Widow
Phoenix
Batgirl

Right Answer:
Black Widow

Q 8. CAN YOU IDENTIFY THIS SUPERHERO?

Choices:
Aquaman
Green Lantern
Silver Surfer
Cyborg

Right Answer:
Aquaman

One thought on “Name This Superhero From An Extreme Closeup Quiz Answers

  • January 26, 2020 at 2:28 pm
    Permalink

    One other issue is when you are in a scenario where you would not have a co-signer then you may really want to try to exhaust all of your school funding options. You can get many grants and other scholarship grants that will give you money to aid with classes expenses. Thank you for the post.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads