Teamfight Tactics Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THIS GAME GENRE CALLED?

Choices:
Real-Time Strategy
Massively Multiplayer Online
Role-Playing Game
Autobattler

Right Answer:
Autobattler

Q 2. WHAT ARE THEY CALLED?

Choices:
Little Legends
Champions
NPCs
Blank Character

Right Answer:
Little Legends

Q 3. WHAT IS THIS CALLED?

Choices:
Track
Map
Board
Base

Right Answer:
Board

Q 4. WHAT IS THIS SPACE CALLED?

Choices:
Battlefield
Stage
Bench
Inventory

Right Answer:
Bench

Q 5. WHO IS HE?

Choices:
Scarra
Pokimane
dogdog
DisguisedToast

Right Answer:
Scarra

Q 6. WHAT IS THIS CALLED?

Choices:
Carousel
Draft
Selection
Store

Right Answer:
Carousel

Q 7. WHAT DO PLAYERS GAIN?

Choices:
XP and Gold
Health
Weapons
Mana

Right Answer:
XP and Gold

Q 8. WHAT IS THIS CALLED?

Choices:
Lifeline
Regeneration
Health Bar
Power Points

Right Answer:
Health Bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads