This Quiz Is As Easy As it Gets Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. 2+2, then triple that answer. What do you get?

Option:-
24
20
12
16

Right Answer:
12

Q 2. Which word from the following is correctly spelt?

Option:-
Innocuous
Innocous
Inocuous
Innocuos

Right Answer:
Innocuous

Q 3. Which one is a shape?

Option:-
A cat
Circle
Flower
A balcony

Right Answer:
Circle

Q 4. What is the capital of Republic of the Congo?

Option:-
Lagos
Kinshasa
Brazzaville
Conakry

Right Answer:
Brazzaville

Q 5. If 1=z,2=y,3=x,4=w , what is 5 equal to?

Option:-
A
L
7
V

Right Answer:
V

Q 6. What kind of animal is a kite?

Option:-
Insect
Bird
Fish
Bat

Right Answer:
Bird

Q 7. Which of the following words has a vowel?

Option:-
tryst
rhythm
lynx
bath

Right Answer:
bath

Q 8. How many days are there in a Leap Year?

Option:-
365
364
367
366

Right Answer:
366

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads