Halloween Challenge Quiz Quizriddle

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Can you find the right path to the candy-filled pumpkin?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
C

Q 2. How many ghosts do you see?

Choices:
6
8
10
12

Right Answer:
12

Q 3. Which jack-o-lantern is different?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
C

Q 4. Can you spot the spooky scene that is different?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
C

Q 5. Which display of delectable treats is different?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
B

Q 6. Boo! Can you spot the difference?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
C

Q 7. How many spooky treasures will you collect if you travel along the most direct path to the haunted house?

Choices:
2
6
8
10

Right Answer:
6

Q 8. Can you figure out which sweet treat comes next?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
B

Q 9. Which costumed cat is different?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 10. Which path will lead the mummy to the Halloween goodies?

Choices:
A
B
C

Right Answer:
A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads