Can You Find the Unicorn? Quiz Videofacts 4

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 8. Back to the forest again. Where did our unicorn end up, exactly?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 9. Our unicorn loves road trips! Especially chaotic ones. Can you see her?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 10. Are you still awake? Because this looks like a dream… Can you spot OUR unicorn among all the others in this weird fantasy world?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 11. Don’t tread on the berries, the stains will never come out! But wait… Where’s our unicorn?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 12. Now she is paying a visit to Princess Abigail. Can you see our one-horned friend?

Choices:
A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 13. Felicity the unicorn is in the forest. She is enjoying a delicious pear. A weasel grabs the pear out of her mouth and starts to devour it. Felicity notices that there are 18 pairs of eyes looking at the weasel. Based on the info you’ve been given, how many animals are in the forest right now?

Choices:
10
11
16
20

Right Answer:
20

Q 14. Felicity, Rainbow, Prudence and Bob, the unicorn friends, are prancing around in the forest. They notice seven bees and five cockroaches, and in the trees they spot eight spiders. There are also three deer and four boars. Behind a bush, they can see a pair of antlers. How many legs do all the numbered beasts combined amount to?

Choices:
162
170
184
188

Right Answer:
184

Q 15. Ernesto, the magnificent unicorn stallion, covered a distance of 50 kilometres on his first trip to Zalsazaria. On a later trip, he travelled 300 kilometres while going three times as fast. What was his new time compared with the old time?

Choices:
The same
A third as much
Twice as much
Three times as much

Right Answer:
Twice as much

This Quiz have 5 versions : Version1 Version2 Version3 Version5

10 thoughts on “Can You Find the Unicorn? Quiz Videofacts 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads