Guess The Pixar Movie Quiz Quizfactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which Pixar movie is Mr.Potato Head from?

Choices:
Toy Story
Inside out
Up
Brave

Right Answer:
Toy Story

Q 2. Which Pixar movie would you find Gill?

Choices:
Brave
Findig Nemo

Right Answer:
Findig Nemo

Q 3. hich Pixar movie is Randall Boggs from?

Choices:
Monsters Inc.
A Bug’s Life

Right Answer:
Monsters Inc.

Q 4. In what Pixar Movie can you find this guy?

Choices:
Inside out
Up

Right Answer:
Up

Q 5. Where can you find Riley Anderson?

Choices:
Inside out
Brave

Right Answer:
Inside out

Q 6. What movie would you find Eve in?

Choices:
Wall-E
The Incredibles

Right Answer:
Wall-E

Q 7. In which Pixar movie would you find Alfredo Linguini?

Choices:
Ratatouille
The Good Dinosaur

Right Answer:
Ratatouille

Q 8. Where would you watch Lightning McQueen?

Choices:
Cars
Brave

Right Answer:
Cars

Q 9. In what movie would you find Andy Davis?

Choices:
Toy Story 3
Monsters University

Right Answer:
Toy Story 3

2 thoughts on “Guess The Pixar Movie Quiz Quizfactory

  • December 30, 2021 at 13:36
    Permalink

    This is a great quiz for people who like Quiz’s. If u are intrested movies and shows you’ll also like this cause it’s fun. So come and play with me what r u waiting for u.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads