Hangman Quiz Quizriddle

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

This Quiz is not in the same order of yours. You should search for Answers one by one. 

Q 1. This is one of the world’s most recognizable structures. Can you save Hangman and choose the correct letters?

Choices:

FF
FI
SS
FO

Right Answer:
FF

Q 2. Oh no! Can you save Hangman? Some people claim to have none of this when it comes to dancing.

Choices:

Y
I
A
E

Right Answer:
Y

Q 3. Hopefully Hangman won’t end up here, a final resting place for many.

Choices:

O
U
I
E

Right Answer:
E

Q 4. This creature is the largest reptile in North America.

Choices:

U
Y
I
E

Right Answer:
I

Q 5. Save Hangman by completing this word, meaning a deep, immeasurable space!

Choices:

E
O
Y
I

Right Answer:
Y

Q 6. This word comes from two French words, couvrir, which means “to cover” and chef, which means “head.”

Choices:

K
G
D
S

Right Answer:
D

Q 7. Save Hangman by figuring out what these words are!

Choices:

A character from a book or movie
A popular tourist attraction
A song
An item of food

Right Answer:
A character from a book or movie

Q 8. Can you save Hangman by figuring out this word?

Choices:

U, A
A, A
A, E
U, E

Right Answer:
U, E

Q 9. William Shakespeare was perhaps the most famous one of these!

Choices:

WRIGHT
REIGHT
WREGHT
WREIHT

Right Answer:
WRIGHT

Q 10. If you have one of these, you can legally operate a motorized vehicle.

Choices:

S, C
S, S
C, S
C, D

Right Answer:
C, S

2 thoughts on “Hangman Quiz Quizriddle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads