Super Spy Escape Game QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

1.WHICH SUPER SPY ARE YOU?

Choices:

James Bond
Black Widow
Ethan Hunt
Evelyn Salt

Right Answer:
Ethan Hunt

2. WHAT SPY OUTFIT DO YOU CHOOSE TO WEAR FOR THIS MISSION?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

3. WHAT SPY GADGET DO YOU PICK TO BRING WITH YOU ON YOUR MISSION?

Choices:

A. a flash bomb to temporarily blind enemies
B. a watch with small tranquilizer darts
C. a small lighter that is a disguised hand grenade
D. a spy belt which can taser multiple enemies

Right Answer:
A. a flash bomb to temporarily blind enemies

4. WHICH IS NOT A SYNONYM OF THE WORD MISSION?

Choices:

objective
hobby
assignment
quest

Right Answer:
hobby

5. WHAT IS YOUR CODE?

Choices:

125
135
150
180

Right Answer:
135

6. WHAT COLORS CAN MAKE BLACK?

Choices:

orange, blue, red
red, green, blue
blue, red, green
red, blue, yellow

Right Answer:
red, blue, yellow

7. WHAT DOES ENDEMIC MEAN?

Choices:

alien
local
imported
foreign

Right Answer:
local

8. HOW MANY MINUTES DO YOU HAVE TO GET INSIDE BEFORE THEY SEE YOU?

Choices:

10 minutes
11 minutes
12 minutes
13 minutes

Right Answer:
11 minutes

7 thoughts on “Super Spy Escape Game QuizDiva

  • January 21, 2020 at 10:41 am
    Permalink

    I have been examinating out a few of your posts and it’s clever stuff. I will definitely bookmark your blog.

    Reply
    • January 21, 2020 at 6:50 pm
      Permalink

      Happy to see you writing .. welcome in your website 😀

      Reply
  • January 26, 2020 at 1:35 pm
    Permalink

    Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I抣l definitely comeback.

    Reply
  • January 31, 2020 at 7:42 am
    Permalink

    Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been blogging for? you made running a blog glance easy. The overall look of your web site is wonderful, let alone the content material!

    Reply
  • February 24, 2020 at 3:30 am
    Permalink

    What抯 Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Great job.

    Reply
  • February 25, 2020 at 10:03 pm
    Permalink

    As a Newbie, I am always browsing online for articles that can be of assistance to me. Thank you

    Reply
  • March 7, 2020 at 11:59 am
    Permalink

    Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may revisit yet again since I book marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads