Daily Math Challenge QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT ARE THE FACTORS?

Choices:

6x (5x + 7y) (5x − 7y)
7x (6x + 5y) (6x − 5y)
5x (6x − 7y)²
5x (6x + 7) (6x-7y)

Right Answer:
5x (6x + 7) (6x-7y)

Q 2. CAN YOU DIVIDE THIS POLYNOMIAL EXPRESSION?

Choices:

9x – 7 + 1/x
9x – 7/x + 1
9x – 7 + 1/x²
9x² – 7 +1/x

Right Answer:
9x – 7 + 1/x

Q 3. CAN YOU FIND THE MEDIAN?

Choices:

12
14
14.5
19

Right Answer:
14

Q 4. CAN YOU SOLVE THIS EQUATION?

Choices:

2x + 12
x + 6x – 2
12x + 2x²
x² -4x – 12

Right Answer:
x² -4x – 12

Q 5. WHAT IS THE VALUE OF X?

Choices:

x>9
x<5.5
x <9 x> 5.5

Right Answer:
x>9

Q 6. WHAT DOES NOT BELONG IN THE SERIES?

Choices:

9
33
136
685

Right Answer:
9

Q 7. WHAT IS THE PERCENTAGE?

Choices:

15
24
25
30

Right Answer:
24

Q 8. CAN YOU SOLVE THIS?

Choices:

x⁹y²
2x 2x 1z
x⁷y⁷z
7x² 7y²z

Right Answer:
x⁷y⁷z

Q 9. HOW MANY SIDES DOES THE POLYGON HAVE?

Choices:

15
16
18
20

Right Answer:
16

Q 10. CAN YOU ANSWER THIS MATH RIDDLE?

Choices:

8 eggs
12 eggs
16 eggs
24 eggs

Right Answer:
24 eggs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads