Can You Pass This Dog Breeds Quiz? QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT DOG BREED IS THIS?

Choices:

Labrador Retriever
Great Dane
Brittany
Bloodhound

Right Answer:
Labrador Retriever

Q 2. CAN YOU NAME THIS DOG BREED?

Choices:

Belgian Malinois
American Alsatian
Belgian Tervuren
German Shepherd

Right Answer:
German Shepherd

Q 3. WHAT IS THIS DOG BREED?

Choices:

Great Pyrenees
Golden Retriever
German Short-Haired Pointer
Newfoundland

Right Answer:
Golden Retriever

Q 4. DO YOU KNOW WHAT THIS BREED IS?

Choices:

Boston Terrier
French Bulldog
Poodle
Miniature Pinscher

Right Answer:
French Bulldog

Q 5. CAN YOU NAME THIS DOG BREED?

Choices:

Harrier
Basset Hound
Beagle
Bloodhound

Right Answer:
Beagle

Q 6. WHAT DOG BREED IS THIS?

Choices:

Rottweiler
Bulldog
Bullmastiff
Boxer

Right Answer:
Rottweiler

Q 7. DO YOU KNOW WHAT THIS BREED IS?

Choices:

Maltese
Yorkshire Terrier
Pug
Chihuahua

Right Answer:
Chihuahua

Q 8. WHAT DOG BREED IS THIS?

Choices:

English Cocker Spaniel
Yorkshire Terrier
Maltese
Brussels Griffon

Right Answer:
Yorkshire Terrier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads