Lucky Wheel: Christmas Edition Quiz Videofacts

Videofacts – Lucky Wheel: Christmas Edition Quiz

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Ho Ho Ho! Can you choose the Christmas treat that traditionally comes in these two colors?

Choices:

Candy canes
Gingerbread
Chocolate covered pretzels
Fruitcake

Right Answer:
Candy canes

Q 2. How are these two names related?

Choices:

They are two Christmas desserts
They are two Christmas songs
They are the names of Christmas flowers
They are two of Santa’s reindeer

Right Answer:
They are two of Santa’s reindeer

Q 3. Spin the wheel by clicking PLAY! (Which character from a popular children’s story is described in these three words? STINK, STANK, STUNK)

Choices:

Frosty the Snowman
Rudolph the Red-Nosed Reindeer
Mrs. Claus
The Grinch

Right Answer:
The Grinch

Q 4. Which singer sang these two songs?

Choices:

Sinead O’Connor
Lady Gaga
Madonna
Lana Del Rey

Right Answer:
Madonna

Q 5. Where would you find these famous monuments?

Choices:

London
Paris
Amsterdam
Glasgow

Right Answer:
London

Q 6. Spin the wheel by clicking PLAY! (In which christmas song do these lyrics appear? TWO TURTLE DOVES, THREE FRENCH HENS)

Choices:

Last Christmas
Joy to the World
Jingle Bells
The 12 Days of Christmas

Right Answer:
The 12 Days of Christmas

Q 7. Can you figure out what type of animals these are and get the points shown on the wheel?

Choices:

Amphibians
Mammals
Predators
Arthropods

Right Answer:
Mammals

Q 8. What are the clues referring to here?

Choices:

Events
Trees
Flowers
Insects

Right Answer:
Flowers

Q 9. The wheel is trying to spin you out. Can you figure out what these clues are referring to?

Choices:

Forensics
Astronomy
Anatomy
Gastronomy

Right Answer:
Anatomy

Q 10. What do the clues relate to?

Choices:

Gnomes
Elves
Witches
Animals

Right Answer:
Witches

4 thoughts on “Lucky Wheel: Christmas Edition Quiz Videofacts

  • January 18, 2020 at 11:48 pm
    Permalink

    What’s up it’s me Fiona, I am also visiting this web site regularly, this web page is truly nice and the users are genuinely sharing good thoughts.

    Reply
    • January 19, 2020 at 6:53 pm
      Permalink

      Really happy to help you … you are welcome in any time!

      Reply
  • January 19, 2020 at 4:36 pm
    Permalink

    I cannot thank you enough for the article.Really thank you! Keep writing!

    Reply
    • January 19, 2020 at 6:58 pm
      Permalink

      Happy to help you bro … welcome in your website 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads