Ultimate Minecraft Quiz QuizDiva

Click to See the latest Version: Minecraft Crafting Quiz Quizdiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHO IS THE DEVELOPER OF MINECRAFT?

Choices:
Mojang
Sandbox
Big Fish
Epic Games

Right Answer:
Mojang

Q 2. WHO CREATED MINECRAFT?

Choices:
Steve Jobs
Bill Gates
Mojang Mineo
Markus Persson

Right Answer:
Markus Persson

Q 3. WHAT WAS THE FOUNDER’S FIRST ‘WORKING NAME’ FOR MINECRAFT?

Choices:
Digi World
Cave Game
Pixels
Simini

Right Answer:
Cave Game

Q 4. WHAT IS ‘MOB’ SHORT FOR?

Choices:
Mobile
Mobot
Monster
Model

Right Answer:
Mobile

Q 5. NAME THIS MOB.

Choices:
Witch
Creeper
Zombie
Enderman

Right Answer:
Enderman

Q 6. NAME THIS MOB.

Choices:
Guardian
Endermite
Villager
Guardian

Right Answer:
Golem

Q 7. NAME THIS MOB.

Choices:
Ocelot
Creeper
Guardian
Zombie

Right Answer:
Creeper

Q 8. NAME THIS MOB.

Choices:
Zombie
Skeleton
Enderman
Snow Golem

Right Answer:
Skeleton

Q 9. WHICH OF THE MATERIALS BELOW CAN NOT BE MADE INTO ARMOR?

Choices:
Stone
Diamond
Leather
Wood

Right Answer:
Wood

Q 10. WHAT TOOL IS USED TO MINE STONES AND ORES?

Choices:
Shovel
Pickaxe
Axe
Hoe

Right Answer:
Pickaxe

3 thoughts on “Ultimate Minecraft Quiz QuizDiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads