Guess the Lyrics! VideoQuizHero Version 3

VideoQuizHero – Guess the Lyrics! 30 Questions Answers

See Version 4 from here :  Show V4
See Version 2 from here :  Show V2
See Version 1 from here :  Show V1

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Can you choose the right word to complete these lyrics to this Billie Eilish smash hit?
( SO YOU’RE A TOUCH______ )

Choices:

Pal
Guy
Gal
Cookie

Right Answer:
Guy

Q 2. What’s the correct word?
( I’M GONNA TAKE MY _____ TO THE OLD TOWN ROAD )

Choices:

Shoes
Truck
Car
Horse

Right Answer:
Horse

Q 3.Can you complete these lyrics?
( I LOVE IT WHEN YOU CALL ME ____, I WISH I COULD PRETEND I DIDN’T NEED YA )

Choices:

Sweetheart
Señorita
Baby
Back

Right Answer:
Señorita

Q 4.What is the correct word?
( ‘CAUSE GIRLS LIKE YOU RUN AROUND WITH _____ LIKE ME )

Choices:

Guys
Fools
Dudes
Pals

Right Answer:
Guys

Q 5.What word is missing from the lyrics to this song?
( DON’T CALL ME UP I’M GOING OUT _____ )

Choices:

Later
Tomorrow
Tonight
Today

Right Answer:
Tonight

Q 6.Can you complete the lyrics?
( You PROMISED THE _____ AND I FELL FOR IT )

Choices:

Truth
Dreams
World
Love

Right Answer:
World

Q 7.What word is missing here?
( WHY MEN GREAT ‘TIL THEY GOTTA BE ____ ? )

Choices:

Sad
Bad
Late
Great

Right Answer:
Great

Q 8.Complete these lyrics!
( I AM A _____ STAND UP ON MY SHOULDERS TELL ME WHAT YOU SEE )

Choices:

Boulder
Giant
Tower
Statue

Right Answer:
Giant

Q 9.Can you figure out which word is missing?
( HERE’S TO THE ONES THAT WE GOT CHEERS TO THE ____ YOU WERE HERE, BUT YOU’RE NOT )

Choices:

Wish
Hope
Mate
Thought

Right Answer:
Wish

Q 10.What word is missing from these lyrics?
( I NEED SOMEBODY TO ____ SOMEBODY TO KNOW SOMEBODY TO HAVE SOMEBODY TO HOLD )

Choices:

Forget
Learn
Love
Heal

Right Answer:
Heal

4 thoughts on “Guess the Lyrics! VideoQuizHero Version 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads