Can You Spot the Unicorn? VideoFacts V5

This Quiz have 5 versions : Version1 Version2 Version3 Version4

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Welcome to the enchanted woods of Zalsazaria! You’ll find a lot of familiar critters here – but where is the unicorn?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 2. Quick! Find the unicorn before these creepy deer do!

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 3. Can you tell where the unicorn has taken cover?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 4. At last, these woodland critters seem to be rather benign. Can you spot our horned friend?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Try Version4: Can You Find the Unicorn? Quiz Videofacts 4

Q 5. Our unicorn loves road trips! Especially chaotic ones. Can you see her?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Try Version4: Can You Find the Unicorn? Quiz Videofacts 4

Q 6. Are you still awake? Because this looks like a dream… Can you spot our unicorn in this weird fantasy world?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 7. Don’t tread on the berries, the stains will never come off! But wait… Where’s our unicorn?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. Felicity the unicorn is in the forest. She is enjoying a delicious melon. A weasel grabs the melon out of her mouth and starts to devour it. Felicity notices that there are 18 pairs of eyes looking at the weasel. Based on the info you’ve been given, how many animals are in the forest right now?

Choices:

10
16
20
22

Right Answer:
20

Q 9. Our unicorn certainly knows how to have a good time. Can you see where she’s enjoying herself?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 10. Now she’s moved on to the next attraction. But whereto, exactly?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

One thought on “Can You Spot the Unicorn? VideoFacts V5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads