Complete The Lyrics Challenge (Pop Edition) QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. ONE TAUGHT ME LOVE, ONE TAUGHT ME PATIENCE, AND ONE TAUGHT ME PAIN. NOW, I’M SO ____?

Choices:

fine
lonely
amazing
lit

Right Answer:
amazing

Q 2. THEN YOU’RE LEFT IN THE ____, UNLESS I STUCK BY YA, YOU’RE A SUNFLOWER

Choices:

cake
mist
field
dust

Right Answer:
dust

Q 3. LOLLIPOPPIN’ (POPPIN’), TWERKIN’ IN SOME ____ (OOH)

Choices:

skirts
J’s
boots
heels

Right Answer:
J’s

Q 4. YOU KNOW I’M THE ONE WHO PUT YOU UP THERE, ______ IN THE SKY, DOES IT EVER GET LONELY?

Choices:

name
fame
game
shame

Right Answer:
name

Q 5. TAKI TAKI TAKI TAKI, _____

Choices:

mamba
rumba
samba
pumba

Right Answer:
rumba

Q 6. KIKI, DO YOU LOVE ME? ARE YOU _____? SAY YOU’LL NEVER EVER LEAVE FROM BESIDE ME.

Choices:

twerking
working
riding
driving

Right Answer:
riding

Q 7. I SPENT LAST NIGHT ON THE LAST FLIGHT TO YOU, TOOK A WHOLE _____ UP TRYING TO GET WAY UP

Choices:

pill
fill
day
say

Right Answer:
day

Q 8. BABY, I’M DANCING IN THE DARK WITH YOU BETWEEN MY ARMS, ______ ON THE GRASS, LISTENING TO OUR FAVORITE SONG

Choices:

chilling
barefoot
laughing
sleeping

Right Answer:
barefoot

Q 9. I DID NOT BELIEVE THAT IT WOULD END, NO EVERYTHING CAME SECOND TO THE _____

Choices:

baby
Johnny
money
Benzo

Right Answer:
Benzo

Q 10. I’VE GOT A LIST OF _____ AND YOURS IS IN RED, UNDERLINED I CHECK IT ONCE, THEN I CHECK IT TWICE, OH!

Choices:

games
blames
grains
names

Right Answer:
names

One thought on “Complete The Lyrics Challenge (Pop Edition) QuizDiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads