Flash Quiz Quizriddle

Didn’t get 100% Try: Flash Quiz VideoFacts  or  Flash Quiz VideoQuizHero or Flash Quiz Videoquizstar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

This Quiz generally have 5 Questions but in this post you will find 8 possible Questions, So choose what you want.

Try: Flash Quiz VideoFacts  or  Flash Quiz VideoQuizHero or Flash Quiz Videoquizstar

Q 1. Mount Everest is the highest mountain on earth above sea level.

Choices:

False – Mauna Kea is
True – It’s also the highest mountain above the centre of the earth
False – Chimborazo is
True – It beats K2 by almost 240 metres

Right Answer:
True – It beats K2 by almost 240 metres

Q 2. Take a look at this dam. Remind you of anything? It featured in the opening scenes of which James Bond film?

Choices:

Goldeneye
The Living Daylights
Die Another Day
Live & Let Die

Right Answer:
Goldeneye

Try: Flash Quiz VideoFacts  or  Flash Quiz VideoQuizHero or Flash Quiz Videoquizstar

Q 3. Can you unscramble the words below and correctly identify this monkey!

Choices:

NGMEBAAY
ABRBYA UEAMQCA
LRHOWE YMONKE
RUERLQSI OYEKNM
TITI EOMYKN
ROPREME ARTIAMN

Right Answer:
RUERLQSI OYEKNM

Q 4. This riddle is truly ancient, heralding from Anglo-Saxon Times. Can you figure out the solution amongst these scrambled answers?

Choices:

oltteb
aamhrpo
eralrb
seturrae

Right Answer:
aamhrpo

Try: Flash Quiz VideoFacts  or  Flash Quiz VideoQuizHero or Flash Quiz Videoquizstar

Q 5. Can you unscramble and choose the correct name of this UNICEF Goodwill Ambassador and actor?

Choices:

NAKNARHCRPOOJAPSIYA
PRHIRNAOOJAPRNAKIYA
ARKNARHCRPOOJAPSIYA
CRPHAKNARJOOJAPSIYI
OOCRPJAPSIYANAKNAGH
KPONAOONARHCRAPSIYA

Right Answer:
NAKNARHCRPOOJAPSIYA

Q 6. In which district of Berlin did this dish first gain huge popularity?

Choices:

Wedding
Kreuzberg
Friedrichshain
Charlottenburg
Moabit
Prenzlauer Berg

Right Answer:
Charlottenburg

Try: Flash Quiz VideoFacts  or  Flash Quiz VideoQuizHero or Flash Quiz Videoquizstar

Q 7.This fine actor lent his face and (iconic) voice to many roles. Do you know his name?

Choices:

Dustin Hoffman
Michael Gambon
Bill Nighy
Alan Rickman

Right Answer:
Alan Rickman

Q 8.“A system of complementary medicine in which ailments are treated by minute doses of natural substances that in larger amounts would produce symptoms of the ailment.” What does this describe?

Choices:

Reiki
Ayurveda
Homeopathy
Acupuncture

Right Answer:
Homeopathy

Didn’t get 100% Try: Flash Quiz VideoFacts  or  Flash Quiz VideoQuizHero or Flash Quiz Videoquizstar

2 thoughts on “Flash Quiz Quizriddle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads