Lucky Wheel VideoFacts 2

This Quiz have 2 Versions: Version1

Please search for your Quiz before sending me the Quiz link:

Q 1. Let’s get started! Spin the wheel and see where it stops – then use the CLUES on the cards on the side to answer the questions correctly! At the end, we will tally up your points!

Choices:

Spin Wheel

Right Answer:
Spin Wheel

Q 2. Let’s get started! Use the CLUES on the cards and tell us where you would you find these two things!

Choices:

Brazil
Canada
Australia
Africa

Right Answer:
Australia

Q 3. Look at the clues on the cards and find the singer that sang these two songs!

Choices:

Madonna
Lana Del Rey
Sinead O’Connor
Lady Gaga

Right Answer:
Madonna

Q 4. What are we referring to here?

Choices:

Insects
Events
Flowers
Trees

Right Answer:
Flowers

Q 5. The wheel spins again! Look at the clues to figure out which event we are referring to.

Choices:

Thanksgiving
Christmas
Easter
Independence Day

Right Answer:
Thanksgiving

Q 6. Tricky, tricky. The wheel is trying to spin you out. What are these clues referring to?

Choices:

Gastronomy
Astronomy
Anatomy
Forensics

Right Answer:
Anatomy

Q 7. Famous monuments! Where are these located?

Choices:

Amsterdam
London
Glasgow
Paris

Right Answer:
London

Q 8. What do these two words usually relate to?

Choices:

Elves
Witches
Animals
Gnomes

Right Answer:
Witches

Q 9. What famous series are we referring to here?

Choices:

Harry Potter
Discoworld
Star Wars
Lord of the Rings

Right Answer:
Lord of the Rings

Q 10. What type of fruits are these?

Choices:

Squash
Berries
Citrus
Melon

Right Answer:
Citrus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads