Lucky Wheel VideoFacts 2

Please search for your Quiz before sending me the Quiz link:

Q 11. Where do these foods come from?

Choices:

Germany
UK
Mexico
Italy

Right Answer:
Mexico

Q 12. In which country would you find these two landmarks?

Choices:

Italy
Switzerland
Spain
France

Right Answer:
France

Q 13. Both these clues appeared as ?

Choices:

Poems
Jokes
Hymns
Comics

Right Answer:
Comics

Q 14. In which city would you find these two places?

Choices:

Florence
Athens
Paris
Rome

Right Answer:
Rome

Q 15. Which of these foods contains the most of these two ingredients?

Choices:

Bananas
Pomegranates
Oats
Rice

Right Answer:
Pomegranates

Q 16. What are we referring to here?

Choices:

Types of monkeys
A set of tools
Types of snow leopards
Types of whales

Right Answer:
Types of monkeys

Q 17. Where do these belong?

Choices:

At court
At sea
In a church
In a chess set

Right Answer:
In a chess set

Q 18. What do these two people have in common?

Choices:

Both lived in Italy for 11 years
Both were actors
Both were kidnapped
Both were assassinated

Right Answer:
Both were assassinated

Q 19. What are these species a type of?

Choices:

Tree varieties
Whales
Types of Japanese sweets
Fish

Right Answer:
Whales

Q 20. What are we talking about here?

Choices:

Pliers
Roof types
Sewing terms
Insect varieties

Right Answer:
Pliers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads