Lucky Wheel VideoFacts

This Quiz have 2 Versions: Version2

Please search for your Quiz before sending me the Quiz link:

Q 1. Answer this question to get the points on the wheel! Look at the clue cards and tell us in which country would you find these two things?

Choices:

Brazil
Canada
Australia
Africa

Right Answer:
Australia

Q 2. Look at the clues on the cards and find the singer that sang these two songs!

Choices:

Madonna
Lana Del Rey
Sinead O’Connor
Lady Gaga

Right Answer:
Madonna

Q 3. What are we referring to here?

Choices:

Insects
Events
Flowers
Trees

Right Answer:
Flowers

Q 4. The wheel spins again! Look at the clues to figure out which event we are referring to.

Choices:

Thanksgiving
Christmas
Easter
Independence Day

Right Answer:
Thanksgiving

Q 5. Tricky, tricky. The wheel is trying to spin you out. What are these clues referring to?

Choices:

Gastronomy
Astronomy
Anatomy
Forensics

Right Answer:
Anatomy

Q 6. Famous monuments! Where are these located?

Choices:

Amsterdam
London
Glasgow
Paris

Right Answer:
London

Q 7. What do these two words usually relate to?

Choices:

Elves
Witches
Animals
Gnomes

Right Answer:
Witches

Q 8. What famous series are we referring to here?

Choices:

Harry Potter
Discoworld
Star Wars
Lord of the Rings

Right Answer:
Lord of the Rings

Q 9. What type of fruits are these?

Choices:

Squash
Berries
Citrus
Melon

Right Answer:
Citrus

Q 10. Where do these foods come from?

Choices:

Germany
UK
Mexico
Italy

Right Answer:
Mexico

One thought on “Lucky Wheel VideoFacts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads