Maths Quiz VideoFacts

This Quiz have 2 Versions: Version2

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Can you solve this multiplication?

Choices:

3
6
12
15

Right Answer:
6

Q 2. What about this subtraction?

Choices:

50
100
150
200

Right Answer:
50

Q 3. How many squares can you count?

Choices:

4
5
6
8

Right Answer:
6

Q 4. Can you figure this one out?

Choices:

1
13
16
19

Right Answer:
16

Q 5. Can you answer this question?

Choices:

20
30
40
50

Right Answer:
30

Q 6. What is the answer here?

Choices:

1
3
9

Right Answer:
1

Q 7. How about this one?

Choices:

23
25
27
29

Right Answer:
25

Q 8. How about this multiplication?

Choices:

64
72
80
88

Right Answer:
64

Q 9. Do you know this one?

Choices:

16
30
36
42

Right Answer:
36

Q 10. What is the answer?

Choices:

23
33
43
333

Right Answer:
33

2 thoughts on “Maths Quiz VideoFacts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads