Name This Disney Movie QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Lion King
The Little Mermaid
Hercules
Beauty and the Beast

Right Answer:
The Lion King

Q 2. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Mulan
Pocahontas
Snow White and the Seven Dwarfs
Bambi

Right Answer:
Snow White and the Seven Dwarfs

Q 3. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Little Mermaid
Mulan
Aladdin
Hercules

Right Answer:
Hercules

Q 4. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Princess and the Frog
Anastasia
Tangled
Mulan

Right Answer:
The Princess and the Frog

Q 5. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

The Hunchback of Notre Dame
Peter Pan
Treasure Planet
Anastasia

Right Answer:
Treasure Planet

Q 6. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Beauty and the Beast
Tangled
The Little Mermaid
Frozen

Right Answer:
Tangled

Q 7. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Moana
Lilo & Stitch
Pocahontas
Tarzan

Right Answer:
Pocahontas

Q 8. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Tarzan
Hercules
The Hunchback of Notre Dame
Beauty and the Beast

Right Answer:
Tarzan

Q 9. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Snow White and the Seven Dwarfs
Fantasia
Alice in Wonderland
Cinderella

Right Answer:
Cinderella

Q 10. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

Choices:

Cinderella
Frozen
Tangled
The Princess and the Frog

Right Answer:
Frozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads