The Counter-Strike Global Offensive HeyQuiz

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Your Quiz contain 20 Questions but in this post we have 25 Possible Questions and it is not in the same order as your Quiz. So search for your Answers one by one.

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THIS WEAPON?

Choices:

AK-47
SG 553
SSG 08
M4A4

Right Answer:
SG 553

Q 2. DO YOU KNOW THIS KNIFE?

Choices:

Talon Knife
Bowie Knife
Gut Knife
Huntsman Knife

Right Answer:
Gut Knife

Q 3. WHAT IS THIS GUN CALLED?

Choices:

P228
Desert Eagle
R8 Revolver
USP

Right Answer:
R8 Revolver

Q 4. ARE YOU FAMILIAR WITH THIS GUN?

Choices:

USP-S
P2000
Glock-18
Tec-9

Right Answer:
USP-S

Q 5. WHAT UPDATE WAS IT?

Choices:

2015 Winter Update
Halloween Update
Weapons Skins Update
Arms Deal Update

Right Answer:
Arms Deal Update

Q 6. DO YOU KNOW THE GAME?

Choices:

Quake
Call of Duty
Dota 2
Half-Life

Right Answer:
Half-Life

Q 7. DO YOU KNOW THIS TERM?

Choices:

Tagging
Dropping
Bunny Hopping
Legged

Right Answer:
Tagging

Q 8. WHICH TEAM OWNS THIS LOGO?

Choices:

Astralis
AGO Sports
Ghost Gaming
Renegades

Right Answer:
Astralis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads